Oporto City Center Apartments

Rua de Santa Catarina 275, Porto
5 rates
8.40/10.00
+351 936 729 073

Oporto City Center Apartments on the map

Assessment

artnouveau club (30.10.2017 20:02)
Cool place for an Art Nouveau visit. Good location
gualter cruz (13.04.2017 15:36)
Perto de tudo. Quarto acolhedor.
Sónia Alves Moreira (26.01.2017 19:33)
Bom atendimento e qualidade nas instalações
Atomix YT (19.08.2016 15:34)
Dm dm dl dm dm dm cm cm cm cm xo ço xo herbari nen més judicis vici maco Vic hendidura lèxic Ix Ix ja roig en mig di el lloc els del ocell usuaris en ibz fen hola que tal com a mínim un cop d'ull a la autoescuela que me llamen para web de la setmana que ve a ser un dels dos equips del club de lectura de la setmana que ve a ser un dels dos equips del club de lectura de la setmana que ve a ser un dels dos equips del club de lectura de poemes i la Geltrú és que la gent gran de Catalunya i el que em va bé que no es veuen tots els que no me vuelvan de la seva vida i la Geltrú i e vist que la gent gran de la seva resposta de la setmana passada vaig dir que no hi ha una altra vegada que el Windows de los dos ✌ la la paz ✌ la la paz ✌ la la paz y tranquilidad que me lo dices que me ha dicho nada porque me parece bien el tema de los dos ✌ de los resultados de la ciudad 🌆 de los dos últimos días de descanso de los resultados de la ciudad de México para el día en que se la va fer una mica de sal y la verdad que el Windows para que me llamen al final de mes i que no es veuen tots dos casos que no es veuen tots dos equips del que és el que em fa molta il·lusió que no es normal que no me vuelvan que se la sudaban 😂 que se la ha hecho un buen estado y la de los que no me acordaba que se me ocurre nada más que en los que no se podía estar.
Mike C (22.03.2016 01:10)
Check-in at Hotel do Norte, which is 2 mins walk from the apartments. Receptionist was very helpful and provided a tourist map, marked with nearby shops to buy essentials during the stay. Enquired about room cleaning and towel changes and told it should be done every 2 days {more on this later}.

The apartment is adjacent to Via Catarina shopping complex. The ground floor of the apartment building is used as a rent-a-car service.
The street is busy from dawn until late evening, felt very safe but there's lots of beggars.

We stayed four nights in Apartment 3A. You will need to carry luggage to the first floor for the elevator.
The proffesional photos have been setup to sell you a product that is far from reality. The bedding and fixtures are well used. The single bed in Apt-3A is well overdue a new mattress and pillow set!
The wardrobe has a few manky hangers that should had been thrown out long ago.
The kitchenette area is OK with working fridge, toaster, kettle and microwave.

The bathroom is a huge let down. Very small and the sink is no larger than one found on a airplane.
Be prepared for 2 minute showers or make sure you shower before the people in your group. If you're the third person to shower, good luck!

We had bath towel changes on the 3rd night. Bedding was not changed and no toiletries. Would prefer towel swap on 2nd night!

Overall not a great apartment! If you do book avoid Apt-3A. In hindsight I would pay more to get a better room in this great city.

Add your comment

Prices
Personal assistance
Service offers
General satisfaction
Book hotel
From:
Until:

Photo gallery

Portugal, Porto