BAS Ballonvaart

Opaalstraat, Alkmaar
4 rates
10.00/10.00
+31 573 401 826

BAS Ballonvaart on the map

Assessment

Huisartsen Egmond (21.09.2016 11:44)
Fantastisch!
Heel goed georganiseerd. Rustige en ervaren piloot.
Legt veel en goed uit, kent omgeving goed.
Top ervaring.
jonai ladyheart (03.08.2016 13:49)
I felt much more in love in the air and nature, its really amazing on air, breath taking view especially when u have chance to see the sunset so peaceful and relaxing
Paula Koekkoek (13.08.2015 13:55)
Geweldige ervaring! Eerst samen de ballon vaar-klaar maken: wat een enorme lap zeil....We kregen heldere uitleg vooraf, en toen we eenmaal in de mand zaten, ging het snel. Voordat ik het wist zaten we ineens in de lucht! Gelukkig was het helder weer, waardoor we mooi uitzicht hadden.
Een ballonvaart is heel anders dan paragliding, maar zo rustig door de lucht 'varen' is ook een prachtige ervaring. We hebben genoten.
Per touringcar bus werden we terug gebracht naar onze auto. Ook kregen we achteraf nog mooie foto's die tijdens de ballonvaart werden gemaakt. Een mooi aandenken en voor iedereen een aanrader!
The Challenger (18.09.2014 22:07)
Lucas zag voor het eerst een ballon van dichtbij toen hij 4 was. We stonden er vlakbij toen deze werd gevuld en de lucht inging. Hij vond het geweldig. Meteen vroeg hij wanneer hij ook met een ballon mee mocht. Ik zei vervolgens heel stoer, "als je 10 bent". Hij heeft dit de afgelopen jaren goed onthouden en zei vorig jaar toen hij 9 werd, "volgend jaar word ik 10 en dan mag ik met een ballon mee toch". In mei werd hij 10 en prompt had hij het niet meer over de ballonvaart. Maar beloofd is beloofd en zelf vind ik het ook super leuk, dus in het voorjaar 2 kaarten gekocht. Door het slechte weer is het een paar x afgezegd maar gisteravond was het dan zover. En wat was het een verrassing! Lucas had geen idee en dacht dat hij naar een honkbalwedstrijd ging. Hij was helemaal sprakeloos toen hij de ballon zag maar begreep meteen dat hij mee mocht. Eerst vond hij het erg spannend, vooral toen de branders aangingen om de ballon te vullen en het bakje uiteindelijk rechtop ging. Maar meteen was de spanning eraf en kon het grote genieten gaan beginnen. Dat koppie was goud waard. Wat was het een mooie tocht en wat een prachtige avond. Over mijn geboorteplaats Hoorn en het kon niet meer stuk. Het was een geweldige belevenis om samen met mijn zoon van 10 mee te maken. Bas was superlief en de champagnedoop maakte het helemaal af. Absoluut voor herhaling vatbaar en Lucas zijn laatste woorden toen hij gisteravond laat naar bed ging waren: "Als ik 12 word gaan we nog een keer". Dus iedereen hartelijk dank en tot over 2 jaar!
Hartelijke groet van Lucas en Cora

Add your comment

Prices
Personal assistance
Service offers
General satisfaction
Book hotel
From:
Until:

Photo gallery

Netherlands, Alkmaar