Turet e Nentorit

Loli Tours Albania

Turet e Nentorit me LOLI TOURS.
Nese kini humbur shansin , duroni dhe prisni Turet e Vitit te Ri 2012 dhe te Krishtlindjeve. LOLI TOURS mendon per JU

Price: 99
Email: info@lolitours.com
Phone: +355-4 4807590

  Catalogue of enterprises
Book hotel
From:
Until:

Photo gallery

Albania, Tirana