Darkas holidays AL

International post address Ipsos K84 Corfu Ionian Islands 49083 Greece
4 rates
8.50/10.00
+355- 89164003

Outbound Tour Operator
Pse për të bashkëpunuar me Darkas festat AL?

Kërkohet nga ju ... Ofertë të lartë komisioni,Destinacioni ekspert njohuri,
Zgjidhur me dorë hotele dhe turne,Përvojat autentike të udhëtimit,Kujtimet që i fundit.
Hartuar nga Darkas Apasionuar pas udhëtimit që nga viti 1992,Porosi bërë pushimet si individ si ju dhe klientët tuaj janë,Ndihma më e mirë lokale, Transferet, Guides dhe Menaxherët turne,Përmirësimet e lirë & ekstra mbi pushimet e zgjedhura.

Libër me ne ,pra-udhëtuar Personal Ekspertët Travel ,Personal shërbimit ,Darkas stafi në numrin emergjent dispozicionin ,tuaj në dispozicion 24/7

Darkas tanë me përvojë Ekspertët Personale Travel jeni i apasionuar pas udhëtimit dhe kanë qenë në të gjithë botën, duke qëndruar në shumë prej hoteleve që ne ofrojmë dhe eksploruar destinacione të pabesueshme. Ata janë të gatshëm për të qepur bërë pushimet tuaja të përsosur dhe të ofrojnë kontakt personal, ndërtimin e një marrëdhënie në mënyrë që ju lehtë mund të telefononi në ekspertit të udhëtimit të njëjtën kohë çdo ju libër një pushim.

Angazhimi ynë
Travel kapërcen kufijtë dhe sjell njerëzit së bashku, duke krijuar një tenxhere të madhe shkrirja e kombeve, njerëzve dhe kulturave. Mbi 900 milion njerëz udhëtojnë çdo vit dhe, si një nga operatorët turistikë kryesorë, ne jemi të vetëdijshëm për përgjegjësinë tonë ndaj njerëzve dhe mjedisit në destinacionet që ne të udhëtojnë.

”...Ne përpiqemi për të vepruar si një qytetar i mirë korporativ e cila merr parasysh të plotë ndikimet aktuale dhe të ardhshme ekonomike, sociale dhe mjedisore të biznesit tonë. Ne e pranojmë dhe të jetojnë deri në përgjegjësinë tonë për të mbështetur një zhvillim të qëndrueshëm turistik .. "

Ne punojmë ngushtë me partnerët tanë hotel, edukimin e punonjësve tanë në lidhje me çështjet e përfshira, dhe mbështetur financiarisht projekte në të gjithë globin. Duke vazhduar për të mbështetur Hotelier dhe duke punuar me partnerët tanë të rinj të bëjë një ndryshim për klientët tuaj mysafirët tanë të kthehen në shtëpi me kujtime të mira.

Add your comment

Prices
Personal assistance
Service offers
General satisfaction
  Catalogue of enterprises
Book hotel
From:
Until:

Photo gallery

Albania, Tirana