en | de | ru | fr | es | it | nl | lv | lt | ee | pl | zh | ja
country  city 
world countries flags: Albania

Albania

more about this country
world travel timezone map - Loli Tours Albania, Rruga Kavajes, perballe Kishes Katolike , Tirane , Albania, travel agencies, Tirana, contacts, comments
Tirana
more about this city
country code: AL
continent: Europe
capital: Tirana
languages: Albanian

EU membership: no
NATO membership: yes

GSM: 900/1800
GPS: 41 00 N, 20 00 E
electricity: 220V/50Hz

currency:
Albanian Lek: ALL
1ALL = 0.010 USD
1ALL = 0.008 EUR

phone code: +355-4
Cities:
Photo galleries:
About country
About city
Weather Tirana:

Loli Tours Albania

Rruga Kavajes, perballe Kishes Katolike , Tirane , Albania 1 rate
1.00/10.00
+355-4 4807590

LOLI TOURS is one of the premium Travel agencies in Albania. Over twelve years of experience and profound knowledge of the company staff in the destination management diversified tourist products and services, focus on high customer care.
Assessment
Hotel Iliria internacional (22.02.2014 14:01)
Interesim per bashkepunim

Pershendetje nga Hotel Iliria Internacional

Ne jemi te interesuar per bashkepunim ne fushen e hoteleris.Hoteli jone ka nje kapacitet prej 24 dhoma.
Dhomat ne hotelin tone jane me kushte shum te mira dhe permbajne:
TV,Air Kondicionuar,MiniBar,WC dhe ballkone.
Cmimet dhe fotot e hotelit do ti gjeni ne faqen tone te web-it.
www.iliriainternacional.com.
Ne cmimet e dhena eshte i perfshire dhe komisioni juaj
Neqoftese do te kemi grupe cmimet do te jen te dryshem.

Ju faleminderit per mirkuptimin.
Presim pergjigje nga Angjensia juaj.
Add your comment
Catalogue of enterprises
search

Book hotel

City:
Arrival:

 
Departure:

 
Number of nights: 

Loli Tours Albania on the map

Rruga Kavajes, perballe Kishes Katolike , Tirane , Albania

Photo gallery

Albania, Tirana

Add your photo - Albania, Tirana Add your photo